ZAMÓW KSIĄŻKĘ

pobierz DARMOWE FRAGMENTY:

Książka „Technologiczne uwarunkowania powstawania odchyleń jakościowych wyrobów mięsnych” ukaże się w dwóch częściach:

  • I część – we wrześniu 2018 r. (JUŻ JEST DOSTĘPNA!)
  • II część – (JUŻ JEST DOSTĘPNA!)

Cenny:

  • I część książki – 175,- PLN
  • II część książki – 175,- PLN
  • KOMPLET (obie części książki) – 330,- PLN

Ceny nie zawierają kosztów wysyłki.
Koszt wysyłki: 19,- PLN brutto za jedną wysyłkę (przesyłka kurierska)

————————–

pobierz formularz Zamówienia

 

————————–

lub ZAMÓW TERAZ

ZAMAWIAM:

ilość szt.

ilość szt.

ilość kompletów

Ceny nie zawierają kosztów wysyłki.
Koszt wysyłki: 19,- PLN brutto za jedną wysyłkę (przesyłka kurierska)


Adres:





Oświadczam, że reprezentowana przeze mnie firma płatnikiem podatku VAT,


i upoważniam PHU „GEMINI” Wioletta Kuźniar, 45-862 Opole, ul. Wojska Polskiego 1-3/3,
do wystawienia Faktury, bez podpisu odbiorcy.
Zapłaty dokonam w ciągu 14 dni, na podstawie ProFormy wystawionej przez PHU „GEMINI”.

Wioletta Kuźniar, prowadząca działalność gospodarczą pod nazwą: PHU GEMINI Wioletta Kuźniar, ul. Wojska Polskiego 1-3/3, 45-862 Opole, jako administrator danych osobowych, informuje Pana/Panią, że:
- podanie danych osobowych jest dobrowolne, ale niezbędne w celu realizacji internetowej sprzedaży książek,
- posiada Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych osobowych i ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do cofnięcia zgody na przetwarzanie w dowolnym momencie,
- dane mogą być udostępniane upoważnionym odbiorcom,
- dane osobowe będą przechowywane przez okres niezbędny do zakończenia procesu sprzedaży książek.